OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI DAVETİYESİ

Cumhuriyet İlkokulu ve Anaokulu

DAVETİYE

Sayın Velimiz;

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 04/11/2023 Cumartesi Günü günü Saat 10:00 da Midyat Belediyesi Kongre Salonu’nda  yapılacaktır.  Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza, okul-aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

30/10/2023

Sevgi OĞUZ